Szobák
Standard szoba
Superior szoba
Superior kétágyas szoba
Deluxe franciaágyas szoba
Deluxe kétágyas szoba
Lakosztály
Hotelünkről bővebben

Üdvözöljük a Verdi Grand Hotelban

Sok szeretettel köszöntöm Önt a Verdi Grand Hotel igazgatójaként és egyben köszönöm, hogy megtisztelte látogatásával szállodánkat!

Engedje meg, hogy megerősítsem Önt abban, hogy remek döntés, amennyiben Magyarországot, azon belül is annak fővárosát, Budapestet választja úti céljaként. Amennyiben először jár városunkban, rögtön megtapasztalja, hogy Budapest a világ egyik legszebb városa, ahol a Kelet frissessége és a Nyugat csillogása találkozik. Budapest a méltóságteljesen hömpölygő Duna két partján – mely az UNESCO világöröksége részeként -, egyedülálló panorámával várja látogatóit és egyidejűleg a gazdasági, pénzügyi kulturális, művészeti és politikai élet nemzetközi központjának szerepét is betölti.

Kívánom, hogy érezze nagyon jól magát négycsillagos hotelünkben, és tiszteljen meg bennünket azzal, hogy megosztja velünk élményeit az elérhetőségeink valamelyikén vagy a Tripadvisor honlapján.

Szolgáltatások
Ügyfeleink mondták

Remek szálloda, üzleti útra kiváló, központi hely, mégis csendesek a szobák.

Központban mégis nyugodt helyen. Kellemes barátságos hely.

Kicsit tartottam a sok rossz értékelés miatt a hoteltől, de nem volt vele gond. Kényelmes ágyak, szép környezet, választékos reggeli. Összességében meg voltam vele elégedve.